Genveje til andre klubber og Forbund mm.

Forbunds, Forenings og klub sider.

Link til Djjf’s hjemmeside. Her finder du indformation om klubber der er tilknyttet DJJF, – hvor de ligger og trænings tider mv. Det er også her de fleste nyheder kommer fra mht. kurser og gradueringer…!
www.djjf.dk

Link til klubben/foreningen BUDOKAN i Aarhus. Her trænes bl.a. Karate og kobudo.
www.kiai.dk

Link til Allerød klubben JISHIN’s hjemmeside.
www.Jishin.dk

Link til klubben HATAMOTO i Gentofte.
www.hatamoto.dk

Link til IMAF’s officielle hjemmeside. Her kan du bl.a. læse om de forskellige kamp dicipliner der er tilknyttet Kokusai Budoin og dermed også IMAF.
www.imaf.com

Link til IMAF europa’s officielle hjemmeside. Siden bestyres af: CHAIRMAN EUROPE: H.-D. RAUSCHER (Deutschland) H. D. Rausher er bla. 8. Dan Karate-Do Hanshi, 7. Dan Iaido Kyoshi, 6. Dan Kobudo Renshi.
www.imaf-europe.de

Link til forbundet DABS der også træner Nihon Jujitsu under IMAF, og arrangerer kurser mv., med internationalt anderkendte instruktører.
www.dabs.dk/

Link til foreningen Seishinkan, der er tilknyttet et andet forbund, og beliggende i Lundtofte. – Den er startet af “gamle” Birkerød folk.
www.seishinkan.dk

Link til det Svenske Ju-jutsu förbundet, med hvem vi uddeler budo erfaringer.
www.ju-jutsu.se

Link til Viby Jujitsu forening.
www.vibyif.dk/jujitsu.

Andre links:

Herunder et link til Judosport.net der er en webside der omhandler hvad der rør sig inden for Judo sporten rundt om i verden. Her kan man bl.a. se filmklip af forskellige måder at kaste på mm.

www.Judosport.net

Forretninger.
www.nippon.dk
www.budosport.dk