Events

Info om kurser, ting der er sket og specielle ting.

Der er mange ting der rør sig på budo fronten og ikke mindst på det sidste har der været mange aktiviteter der har haft relevans for os der træner Nihon Jujutsu.
Denne side indeholder links til kommende kurser der bliver afholdt i DJJF regi samt links til sider med begivenheder der er sket.

Kommende kurser.

Da der jævnligt indløber meddelelser om nye kurser, har vi valgt at tildele en hel side til at oplyse om disse kurser. Det er kurser af mange forskellige slags, men fælles for dem er at de er budo relaterede. Nogle er gratis og andre koster penge. Hvilket der er tilfældet fremgår af meddelelsen.

Klik nedenfor for at se mere om kommende kurser og events:

På denne del finder du kurser, arrangementer og temadage, der har tilknytning til den daglige træning i Birkerød Budocenter. Siden omfatter ting der dels er klub relaterede og Forbunds relaterede og dels kommer fra andre forbund og klubber, og som kunne have interesse for Budoka der træner i Birkerød Budocenter.

Fællestræning.

Der bliver afholdt fællestræninger i løbet af sæsonen. Datoer bliver løbende fastlagt og offentliggjort på DJJF’s hjemmeside og i Djjf’s nyhedsbrev eller sendt direkte ud til medlemmerne.
Se mere på DJJF’s hjemmeside: Dansk Japansk-Jujitsu Forbund.

Henrik.

Ting der er sket.

Under denne rubrik gemmer sig info om nogle af de kurser der er afholdt i DJJF regi mv.. Ofte er de ledsaget med link til billeder. Mange af billederne fra disse kurser er dog beskyttede og hvis du ønsker at se dem kræver det at du er oprettet som bruger. Her kan du også læse de internationale nyheds breve som udgives af IMAF.

Klik nedenfor for at se mere:

Nyhedsbreve på dansk.

De danske nyhedsbreve der er udgivet af DJJF kan læses på DJJf’s hjemmeside. Du skal dog være oprettet som bruger for at kunne se dem.

Se mere på DJJF’s hjemmeside.

Dansk Japansk-Jujitsu Forbund.

Engelske nyhedsbreve fra Japan

Her er det seneste nyhedsbrev fra vores internationale forbund omkring Nihon Jujutsu.
Her kan du bl.a. læse omkring forskellige seminarer og andre interessante emner.

De internationale nyhedsbreve..

Se mere på DJJF’s hjemmeside.

Dansk Japansk-Jujitsu Forbund.

Specielle ting.

Denne rubrik rummer info om begivenheder der har tilknytning til Birkerød Budocenter eller specelle positive ting der bør fremhæves. Lykønskninger med gradueringer mv. vil være at finde på denne side.

Klik nedenfor for at se mere om specielle begivenheder:

Den 1 maj 2009 fik Birkerød Budocenter 2 nye sortbæltebærerer. Dette blev virkelighed, da Peter Sauer og Christian Fabritius Petersen, bestod deres prøve til 1 Dan. Nihon jujitsu. Det er mig derfor en ære, at sige tillykke til Christian og Peter med en vel overstået graduering, og byde dem velkommen i Yudansha klubben.

Christian og Peter med deres diplomer.

billed1

Christian,Niklas og Peter.

billed2

Christian og Peter med en del af grads

billed3

kommisionen. Fra venstre ses: Formanden for DJJF: Mik Lal 3. Dan Nihon Jujutsu, Christian Petersen 1 Dan Nihon Jujutsu, Niklas Baastrup 2. kyu Nihon Jujutsu, Peter Sauer 1. Dan Nihon Jujutsu og Thomas Mikkelsen 2. Dan Nihon Jujutsu

Christian, en glad træner, “Uke” og Peter.

billed4

Milovan og Niklas prøve til 1 Kyu Nihon jujitsu

Den 21 maj 2009 aflagde Milovan og Niklas prøve til 1 Kyu Nihon jujitsu. Begge bestod deres prøve, – og jeg siger tillykke herfra. En tak skal lyde til Christian (midten) for velvillig deltagelse i prøven. Endvidere ønskes alle graduerede budoka i Birkerød Budocenter tillykke med vel overstået graduering.